Novice‎ > ‎

GENERALKA U20 PRED EYUC

objavljeno: 29. jul. 2017 11:08 avtor: Urška Jakopin

Reprezentanci sta pretekli vikend opravili še zadnji pripravljalni vikend, ki je tudi tokrat potekal na Pobrežju. Program je obsegal predvsem trening zadnjih malenkosti, ki bodo pomembne na Evropskem prvenstvu. Tako so punce vikend namenile ponavljanju svojih nalog na igrišču, utrdile so consko obrambo, pozabile pa niso niti na znanje in uporabo pravil. V nedeljo so dvakrat zaigrale proti avstrijski ekipi Eyecatchers. Prvič pred in drugič po video analizi, v kateri sta trenerja izpostavila njihove šibke točke in opozorila na možne izboljšave.

Fantje pa so vikend preživeli osredotočeni na igro, saj so v soboto dvakrat zaigrali proti ekipi 'All Stars' Slovenije, ki je bila sestavljena iz slovenskih članskih igralcev. Tako kot punce, so tudi oni opravili video analizo, po kateri se je njihova igra opazno izboljšala. Nedeljo so izkoristili za druženje in krepitev ekipnega duha, saj so dan preživeli v bazenu in ne na igrišču.

Pred reprezentanti je še nekaj manj kot teden dni časa, da do konca izpilijo svojo fizično in psihološko pripravljenost. Karavana mladih igralcev se v Dobrecen odpravlja v petek, 5. 8. 2017. V soboto bodo sodelovali na slavnostni otvoritvi prvenstva, v nedeljo pa se začne zares.

Navijajte za naše mlade reprezentante in jih spremljajte na njihovi uradni FB strani: https://www.facebook.com/u20ultimateslo/

Veseli bodo vsake spodbudne besede!


Comments