Novice‎ > ‎

Prve priprave slovenske članske mixed reprezentance

objavljeno: 16. apr. 2019 23:45 avtor: Frizbi Zveza Slovenije
Pretekli vikend je imela članska mixed ekipa prve priprave na Evropsko prvenstvo.
V soboto smo trenirali v Mariboru na Pobrežju. Najprej smo se vsi zbrali in nato šli na igrišče trenirat dopoldanski del, ki je bil namenjen napadu. Ko smo končali, smo si vsi skupaj pripravili kosilo, ga pojedli, se podružili in oddahnili, nato pa je sledil popoldanski sklop, ki je bil namenjen obrambi. Na koncu je sledila igra. Namen priprav je bil naučiti se nekaj novih stvari, taktik, predvsem pa se med seboj povezati in spoznati, saj prihajamo iz različnih ekip in še nismo uigrani.
V nedeljo smo se odpravili v avstrijsko mesto Feldbach. Cel dan je deževalo, vendar nas to seveda ni ustavilo. Dopoldansko in popoldansko tekmo smo igrali po svojih najboljših močeh, bili sta zelo napeti. Trajali sta 90 min oz. do 15 točk. Obe zmagi so si priborili Avstrijci, prvo z rezultatom 11:15 in drugo 9:15.
Vikend je bil produktiven, poučen in naporen in komaj že čakamo na naslednje priprave, ki bodo junija in pa na naslednji pripravljalni turnir, kjer se bomo še bolj povezali, uigrali in se še več naučili.

Sabina Rožac, Nuclear Discs


Comments