Novice‎ > ‎

Žensko in moško dvoransko državno prvenstvo 2019

objavljeno: 9. apr. 2019 23:26 avtor: Frizbi Zveza Slovenije
Letošnje leto smo državno dvoransko prvenstvo v kategoriji open/women priredili v Krškem. Potekalo je v nedeljo, 24. 3. 2019 s pričetkom tekem ob 9.00. Tekme so trajale 22 minut, zato smo turnir zaključili s podelitvijo ob 18.00. Fantje so igrali po tekmovalnem sistemu Single Round Robin, sodelovalo je 6 ekip; dekleta pa po sistemu Double Round Robin, sodelovale so tri ekipe.

Rezultati Women divizije:

1. mesto Cosmo Women
2. mesto To Mi Deli
3. mesto Nuclear Discs
SOTG nagrado so si priborile To Mi Deli

Rezultati Man divizije:

1. mesto Cosmo Men 2
2. mesto Cosmo Men 1
3. mesto Frizmi
4. mesto Nuclear Discs 1
5. mesto Rubber Duckies
6. mesto Nuclear Discs 2
SOTG nagrado so si prislužili Nuclear Discs 2

Naša igralka Anja Kmetec trenira pri Nuclear Discs že eno leto. Udeležuje se vseh treningov in tekmovanj, tekmovala je tudi na državnem prvenstvu v women diviziji.

 "Prva tekma proti To Mi Deli je bila nekakšna budnica. Igra je bila ves čas napeta in mislim da smo se prav vse pošteno naigrale. Čeprav smo prvo tekmo izgubile, smo vseeno z igrišča odšle nasmejane, saj že dolgo nismo igrale skupaj in v tako velikem številu. Drugo tekmo smo igrale proti Cosmo Women. Tudi druga tekma je bila napeta, čeprav rezultat tega mogoče ni pokazal. Zopet smo kljub porazu bile še vedno dobrovoljne in vesele, da smo igrale v women kategoriji. Celoten dan je bil zelo lepa izkušnja, saj je pravi užitek igrati v ženski ekipi samih Krčank."

Sabina Rožac, Nuclear Discs
Comments