Reprezentance 2019

Letošnja sezona je poleg mladinske, obarvana tudi v članskih barvah. Prvič v zgodovini bodo Slovenijo v isti sezoni zastopale kar 4 reprezentančne ekipe. Nazadnje so bile reprezentance aktivne v letu 2017, ko sta U20 moška in ženska ekipa odpotovali na zahod Evrope v Veenendaal (Nizozemska), U17 ekipa pa je iz EYUCupa na Madžarskem prinesla kar zlato medaljo. Hkrati sta obe moški ekipi, U20 in U17 osvojili SOTG (Spirit of the Game) nagrado, kar je dodatno popestrilo že tako uspešno sezono. Letos se ponovno pripravjamo na "ples" evropskih držav v našem športu. Dogodek se bo odvijal v Wroclavu (Poljska), kjer je naš podmladek kot prvič v zgodovini naše podalske države pred tremi leti že nastopal na WUJC 2016. Destinacija je torej že znana, cilji so postavljeni, zdaj pa zgolj čakamo na trenerje, da potrdijo ekipe in pričnejo s resnimi pripravami na EYUC 2019. Avgust se bliža z vratolomno hitrostjo.


SLOVENSKA MEŠANA ČLANSKA REPREZENTANCA
Letos se Slovenska članska reprezentanca v mixed diviziji odpravlja na evropsko prvenstvo, ki bo na Madžarskem. Igralci že imajo za dva tryout treninga, na katerih sta trener Anže Pavlič in pomočnik trenerja Marko Dreu preverila različne sposobnosti in kvalitete prijavljenih igralcev in na podlagi tega sestavila ekipo. Slovenijo bodo tako  zastopali:
 Maruša Lešnik  Špela Lipovšek  Urša Jakopin
 Urška Kur  Sabina Rožac  Aurora Lešnik
 Luna Petrovič  Nina Kotnik  Nina Repnik
 Pika Kuselj  Ambrož Janc  Andrej Gerbec
 Anej Petan  Blaž Jakopin  Jaša Dimič
 Luka Banović  Marko Dreu  Martin Zonta
 Matic Kuselj  Nace Roter  Primož Jozič
 Primož Pungartnik  Mitja Omerzel  Anže Pavlič

European Ultimate Championship Gyor 2019 bo potekalo od 29. 6. 2019 do 6.7.2019. Tekmovalo se bo v vseh treh divizijah, ekipe pa bodo prišle iz kar 56 držav.
Ekipo in tekmovanja lahko spremljaš tudi na socialnih omrežjih.