Slovenska ultimate liga

Ponosno predstavljamo Slovensko ultimate ligo, ligo v mixed kategoriji med slovenskimi ekipami. V koledarskem letu 2015 se bo izvedla prva sezona, tekmovanje pa bo potekalo z več enodnevnimi turnirji po Sloveniji.

2. sezona SUL

objavljeno: 2. feb. 2016 07:47 avtor: Matevž Črnilogar   [ posodobljeno 2. feb. 2016 08:06 ]

Pred nami je 2. sezona Slovenske ultimate lige. Prijave ekip so mone preko obrazca na spletnem naslovu http://exit.si/prijave. Rok za prijavo ekip je do 20.2.2016. Prijave po tem datumu obravnava upravni odbor.


Z novo sezono sta v veljavi popravljena pravilnik ter sistem tekmovanja, katera sta objavljena na podstrani O ligi.


Za katerakoli vpraanja glede poteka prijav ali izvedbe tekmovanja se lahko obrnete na administratorja lige.

Poročilo 1. SUL sezone

objavljeno: 11. dec. 2015 08:52 avtor: Matevž Črnilogar

Pozdravljeni,

ob zaključku prve sezone smo pripravili krajšo anketo o izvedbi lige ter o morebitnih izboljšavah. Več si lahko preberete v priponki spodaj.

Upravni odbor SUL

1. SUL turnir je za nami!

objavljeno: 14. apr. 2015 11:03 avtor: Matevž Črnilogar

V nedeljo 12.4.2015 je bil v Kotaboni na nogometnem igrišču NK Dragonja turnir v ultimate frizbiju. port, katerega se igra s frizbijem, je prisoten v Sloveniji e 10. leto, letos pa se je vzpostavila tudi dravna liga z nazivom Slovenska ultimate liga (SUL).

Foto: Maruša Lešnik


Sama liga sestoji iz veturnirjev, kjer se ekipe znotraj lige pomerijo med seboj, za konno zmago pa velja setevek uvrstitev na posameznih turnirjih. Omenjeni turnir je bil prvi izmed tirih, organizirala pa ga je koprska ekipa KO-MET. Zraven tekmujejo e ljubljanski Frizmi, mariborski Cosmo ter Nuclear Discs iz Krkega, izven konkurence Slovenske ultimate lige pa je v Kotaboni tekmovala e traka ekipa Flying Boars.

Tekmovalo se je v skoraj poletnih temperaturah z zelo izenaenimi tekmami. Gledalci so videli izenaene in napete tekme, ampak so na koncu favoriti brez vejih problemov premagali nasprotnike. Konno prvo mesto turnirja je zasedla ekipa Frizmi, drugo mesto je osvojila ekipa Cosmo, tretji so bili domaini KO-MET, etrti Flying Boars, zadnje mesto pa je osvojila ekipa Nuclear Discs. “Spirit of the game” je na koncu osvojila ekipa Frizmi, katera je prikazala najveznanja pravil ter fair play-a. 

Se vidimo 17. maja v Logatcu na 2. turnirju Slovenske ultimate lige! 

Foto: Maruša Lešnik

Foto: Maruša Lešnik

1-3 of 3